Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax versterkt zich met zoon van Peter Bosz

Ajax heeft de zoon van Peter Bosz aangesteld als internationaal scout. Zijn naam is Sonny en hij was de laatste zes seizoenen werkzaam voor Vitesse. Daar deed hij het dermate goed dat hij de interesse vanuit Amsterdam wist te wekken. De recordkampioen was uiteindelijk in staat om Bosz te strikken.

Inmiddels heeft Vitesse alweer een vervanger voor Bosz aangetrokken. Marcel Klos maakt naar verluidt de overstap van Fortuna Düsseldorf. De 31-jarige scout was in het verleden werkzaam voor Red Bull Leipzig en Hamburger SV.

De vader van Sonny was in het seizoen 2016-2017 een voetbaljaar werkzaam in Amsterdam en deed het daar behoorlijk succesvol. De Amsterdammers bereikten de finale van de Europa League en deden tot de laatste speelronde mee om het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *