Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bundesliga lonkt voor trainer Mark van Bommel’

Sinds zijn ontslag bij PSV zit Mark van Bommel zonder club. Toch denkt zijn voormalig speler Daniel Schwaab dat de trainer snel aan de slag zal gaan in de Duitse Bundesliga.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij over de vraag of Van Bommel klaar is voor een dienstverband in de Duitse competitie: “Dat denk ik zeker. Het afgelopen seizoen had ook niet zo mogen lopen. Hij spreekt perfect Duits, heeft lang bij de beste Duitse club gevoetbald. Hij heeft de persoonlijkheid en uitstraling en zijn idee van voetbal om een keer een club in de Bundesliga te trainen. De vraag is altijd voor welke club jij jezelf al klaar voelt. Van Bommel zal zijn plannen hebben.”

Schwaab vervolgt zijn verhaal: “Het is een groot verschil of je bijvoorbeeld naar Bayer Leverkusen of Borussia Mönchengladbach gaat, waar je dicht tegen de top iets rustiger kunt werken, in plaats van direct naar de absolute top. Daar is de druk direct groot en moet alles gewonnen worden. Ik ben benieuwd hoe snel zoiets voor hem zal komen, maar dat het gaat gebeuren, staat vast.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *