Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV wil 71-voudig intermational definitief gaan binnen halen’

Het zou zomaar kunnen dat Ricardo Rodriguez ook volgend seizoen in het shirt van PSV speelt. De back zou niet onwelwillend staan tegen een definitief vertrek naar Eindhoven. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Hoewel Rodríguez volgens het regionale dagblad enthousiast is over een langer verblijf bij PSV, gaat zijn salaris mogelijk een struikelblok vormen. Bij AC Milan verdient hij drie miljoen euro netto per jaar. Naar verluidt is hij echter bereid om een behoorlijk deel van dat bedrag in te leveren bij een meerjarig contract bij een nieuwe club. Zijn verbintenis in het San Siro loopt nog door tot medio 2021, waardoor hij naar verwachting voor een relatief lage transfersom kan worden overgenomen.

Milan zou volgens ingewijden genoegen nemen met een transfersom van ongeveer een miljoen euro. In Italiaanse media werd reeds een ruildeal besproken, daar Denzel Dumfries in de belangstelling staat van Milan en de omgekeerde weg zou moeten bewandelen. Van een bod is echter nog geen sprake. Of PSV volgend seizoen daadwerkelijk kan beschikken over Rodríguez zal moeten blijken. Ook Napoli en AS Roma zouden azen op zijn handtekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *