Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Eredivisie-rentree lonkt voor Bert van Marwijk’

Volgens presentator Jan-Joost van Gangelen staat Bert van Marwijk voor een rentree in de Eredivisie. FC Twente zou hem namelijk willen aanstellen als nieuwe technisch directeur.

Twente stuurde onlangs Ted van Leeuwen de laan uit en hoopt nu op Van Marwijk of Michel Preudhomme als opvolger. Tot dusver zouden beiden echter de boot afgehouden hebben. “Van Marwijk schijnt ook benaderd zijn. Je moet het natuurlijk altijd proberen, maar die heeft bedankt. Ik zou juist denken dat nu een mooie kans is om in te stappen?”

“Maar wat heeft Van Marwijk nog te winnen daar?”, vraagt commentator Vincent Schildkamp zich hardop af. En collega Cristian Willaert vult aan: “Hij is volgens mij ook nooit technisch directeur geweest. Dat is natuurlijk heel wat anders dan het trainerschap.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *