Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Roger Schmidt wil er een verdediger en middenvelder bij hebben’

Volgens het medium Voetbal International wil de nieuwe trainer van PSV Roger Schmidt er een verdediger en een middenvelder bij hebben. Toch lijkt er van transfers op korte termijn geen sprake te zijn.

Door de coronacrisis lijkt men in Eindhoven weinig haast te hebben met het realiseren van transfers. Het voetbal weekblad schrijdt dat Schmidt er graag nog een verdediger en middenvelder bij zou willen hebben, maar beseft dat het aantrekken van nieuwe spelers momenteel niet de hoogste prioriteit heeft. Bovendien is de Duitse trainer te spreken over de huidige selectie.

Contractbesprekingen met Mohamed Ihattaren en Sam Lammers zullen vooruit geschoven worden. In deze tijden wil PSV geen extra financiële plichten vaststellen. De selectie zal bovendien groeien doordat vijf spelers terug komen van hun verhuurperiode: Maxi Romero, Derrick Luckassen, Mauro Júnior, Dante Rigo en Joël Piroe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *