Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Donyell Malen moet stand-in worden van Zlatan Ibrahimovic’

AC Milan is geinteresseerd in Donyell Malen. Hij moet bij Milan de vaste vervanger worden van de op leeftijd zijnde Zlatan Ibrahimovic.

Volgens Corriere dello Sport heeft de komst van een extra aanvaller prioriteit in de komende winterstop. Malen zal niet direct voor de basis worden gehaald, want in de punt van de aanval maakt Ibrahimovic momenteel de dienst uit. De Zweed was in vijf competitieduels al acht keer trefzeker, waardoor AC Milan fier aan kop gaat in de Serie A. De voorsprong op titelveelvraat Juventus is opgelopen tot vier punten.

Malen, die deze zomer terugkeerde van een zware knieblessure en sindsdien viermaal scoorde in de Eredivisie, wordt zakelijk begeleid door Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer heeft goede banden met het bestuur van Milan en moet de club aan de gewenste deal helpen. Toch is het niet zo eenvoudig als het lijkt: de vraagprijs van dertig miljoen euro is voorlopig te fors.

Mochten Milan en PSV geen deal bereiken, schakelen de Italianen naar de andere optie. De 22-jarige Luka Jovic moet het bij Real Madrid vooral met een rol op het tweede plan doen. AC Milan hoopt de Kroaat in de winter te kunnen huren, maar is geschrokken van zijn hoge salariseisen. De club hoopt dat Jovic water bij de wijn wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *