Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Zlatan Niet in de auto bij Van der Meyde: ‘Ik wil het ook niet’

Andy van der Meyde heeft geen contact meer met zijn oude vriend Zlatan Ibrahimovic. En daarom zal hij waarschijnlijk nooit plaats gaan nemen in de auto voor de voormalig voetballer.

Van der Meijde heeft een succesvolle autovlog en kijkers roepen regelmatig om Zlatan. Maar dat gaat waarchijnlijk niet gebeuren. “Ik wil het ook niet”, zegt Van der Meijde in de online talkshow van Voetbal International. “Wij waren gewoon vrienden, maar hebben geen contact meer. Klaar. Dan houdt het op.”

“Veel mensen zeggen: probeer Zlatan, jullie zijn goede vrienden. Maar wij zijn geen goede vrienden. Toen we samenspeelden wel, maar het is inmiddels verwaterd. Ik vind het gewoon zonde. Hij was bij mijn boekpresentatie, toen zijn we naar Parijs gegaan. Normaal wissel je dan nummers uit, maar dat wilde hij ook niet. Ik dacht: oké, dan niet. Maar dan ga ik ook niet lopen zeuren of hij alsjeblieft bij mij in de auto wil komen. Donder op man. Ik blijf gewoon mezelf.”

“We hebben een goede relatie gehad, hè. We kwamen gewoon bij elkaar thuis. Dan gingen we wel eens weg met de auto.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *