Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Cristiano Ronaldo krijgt tik op de vingers bij United’

Cristiano Ronaldo heeft een tik op zijn vingers gekregen. Oud-speler Gary Neville had namelijk commentaar op diens reactie na het 1-1 gelijkspel van Manchester United tegen Everton van afgelopen weekend.

Ronaldo viel tegen Everton in, maar kon puntenverlies niet voorkomen en oogde behoorlijk geïrriteerd. Neville stelt bij Sky Sports: “Is Cristiano gefrustreerd als hij niet speelt? Ja. Is Cristiano gefrustreerd als hij niet scoort? Ja. Is Cristiano ontzettend gefrustreerd als het team niet wint? Natuurlijk. Dat weten we, dus dat hoeft hij niet te bewijzen.”

“Hij loopt van het veld en mompelt in zichzelf, dus dat roept vragen op. Wat zegt hij? Waar is hij teleurgesteld over? Dat kan alleen maar te herleiden zijn naar de manager, maar hij is slim genoeg om te weten dat dit druk uitoefent. Nóg meer druk. Het is wat het is, maar dit is wel iets wat de komende maanden aangepakt moet worden. Cristiano kan niet altijd scoren en misschien ook niet altijd spelen.”

Neville besluit: “Als hij zo van het veld blijft lopen, dan gaat de druk op Ole Gunnar Solskjaer immens worden. Ole moet naar zichzelf kijken en ervoor zorgen dat hij dit op de juiste manier aanpakt. Ik denk dat ze gaan praten en dat hij zegt: ‘Kijk, als we dat gaan doen, dan doen we dat in de kleedkamer’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *