Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wim Kieft streng voor Haller: ‘Dat is weinig voor een spits van Ajax’

Ajax verloor zondag in eigen huis met 0-1 van FC Utrecht. En volgens analist Wim Kieft lag dit mede aan spits Sebastien Haller die zijn kansen niet afmaakte.

Wim Kieft was maandagavond bij Veronica Inside daarom uiterst kritisch op de aanvaller. Hoewel Haller tegen Besiktas vlak voor rust een doelpunt maakte, hielp hij tegen de Turken ook al veel kansen om zeep. Een paar dagen eerder was dat tegen FC Groningen hetzelfde verhaal.

“Als Haller een klein beetje scherper was voor het doel, was hij nu al topscorer van Nederland en had niemand hem ooit nog bereikt”, oordeelde Kieft. “Ajax heeft negentien goals gemaakt na de wedstrijd tegen Sporting Portugal en Haller heeft er maar twee gemaakt. Dat is weinig voor een spits van Ajax. Hij had er gewoon vijf of zes kunnen maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *