Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jarige Ibrahimovic trakteert zichzelf op kado van een half miljoen euro’

Zlatan Ibrahimovic werd gisteren 40 jaar oud. En dat was een goede reden om zichzelf eens flink te trakteren. Hij pakte namelijk uit met een gloednieuwe Ferrari.

“Happy Birthday to Zlatan”, schrijft Ibrahimovic bij een foto van zijn nieuwe Ferrari SF90 Spider. Het racemonster is dit jaar op de markt gekomen, heeft een gouden kleur en kost rond de 500.000 euro.

Het is niet voor het eerst dat Ibrahimovic zichzelf trakteert op een nieuwe Ferrari. In 2019 deed hij exact hetzelfde, toen hij voor zijn 38ste verjaardag een Ferrari Monza SP2 van twee miljoen euro kocht. AC Milan speelt zondagavond de lastige uitwedstrijd tegen Atalanta, maar moet het daarin doen zonder Ibrahimovic. De aanvalsleider ligt al een tijdje uit de roulatie met een achillespeesblessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *