Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Louis van Gaal maakt zich zorgen over bankzitter Wijnaldum

Georginio Wijnaldum moet het bij zijn nieuwe club PSG veel doen met een plek op de reservebank en dit krijgt bondscoach Louis van Gaal ook mee. Toch houdt de trainer vertrouwen in hem.

Waar Wijnaldum bij Oranje een sterkhouder op het middenveld is, zakt hij bij Paris Saint-Germain langzaam weg in de pikorde. “Natuurlijk maak ik mij daar zorgen om”, erkent Van Gaal, die er desalniettemin niet over wil panikeren. “De alarmbellen gaan nog niet af. Ik heb veel vertrouwen in bepaalde spelers”, benadrukt hij op de persconferentie in Zeist.

Eén van die spelers is Memphis Depay, die blij was om zich te melden in Zeist. “Ik sprak met Memphis en ik vond het geweldig wat hij zei. Hij zei: trainer, ik ben hier heel gelukkig weggegaan en ik kom hier heel gelukkig aan. Mooier kan je het niet verwoorden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *