Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Antonio Conte spreekt zich uit over Steven Bergwijn

Tottenham Hotspur won dit weekend met 3-0 van Crystal Palace en Steven Bergwijn maakte weinig indruk in dit duel. Harry Kane, Lucas Moura en Heung-Min Son troffen doel voor Tottenham. Manager Antonio Conte vergat Bergwijn echter niet, al begon hij vanzelfsprekend met de hoofdrolspelers. “Ik denk dat we vaker hadden kunnen scoren”, constateerde de Spurs-manager.

“Ik ben blij voor onze aanvallers, omdat ze hebben gescoord. Ik ben ook blij voor Steven Bergwijn, omdat hij sterk speelde na zijn entree”, aldus Conte, die het Ajax-doelwit na ruim een uur liet invallen voor de moegestreden doelpuntenmaker Kane.

Conte voegde toe: “Ik herhaal het nog maar een keer. Ik moet al mijn spelers erbij betrekken. Dat is zeer belangrijk voor dit project. We moeten de hele selectie gebruiken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *