Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Noa Lang zet de Gouden Schoen op het spel’

Noa Lang verloor met Club Brugge dit weekend de stadsderby tegen Cercle Brugge met 2-0. En na afloop ging de aanvaller in de catacomben de fout in. Hij scheurde namelijk een poster van de muur.

‘Nee, het was niet de wedstrijd van Noa Lang’, stelt Het Laatste Nieuws. ‘De Nederlander kon niet beslissend zijn en liep het hele duel te sakkeren, maar slaagde er toch in de spotlights te halen. Twee keer geel pakken zonder overtredingen te maken, da’s op z’n minst opmerkelijk en vooral niet slim. Verzachtende omstandigheid: Lang werd bij momenten stevig aangepakt door de Cercle-spelers.’

Lang kreeg in de eerste helft een gele kaart, omdat hij gebaartjes maakte, een bal wegtrapte en mekkerde bij de scheidsrechter. Na afloop kreeg hij in de catacomben zijn tweede prent, omdat hij een poster van de muur scheurde. “Ik ben er uiteraard niet blij mee, al weet ik niet wat er na de match gebeurd is”, zegt Club Brugge-coach Philippe Clement. “Zijn uitsluiting is een nadeel voor de hele groep, want nu moet hij weer een wedstrijd missen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *