Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Orkun Kokcu geeft voorkeur aan Arsenal’

Orkun Kokcu maakte dit weekeinde twee goals in het met 1-4 gewonnen duel tegen NEC. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop weet dat Kökcü een volgende stap wil maken.

“Die wens is er vanuit hemzelf ook wel. Hij heeft al eens aangegeven dat hij een stap wil maken. Het liefst naar de Premier League, naar een club als Arsenal.”

Oud-voetballer Geert den en Ouden vindt Kökcü ‘behoorlijk goed’ dit seizoen. “Zeker vergeleken met vorig seizoen. Toen vond ik hem vaak flegmatiek, het spel niet direct naar voren bewegen, veel balletjes breed… Af en toe komt dat nog een beetje terug”, reageert de oud-voetballer in FC Rijnmond.

Beslissender worden is de volgende stap, vindt Den Ouden. “Als hij meer doelpunten gaat maken, zal hij ook steeds meer vertrouwen krijgen. Dit schot (de 1-2, red.) is kansloos voor een keeper. Als hij in de gaten krijgt dat hij vaker moet schieten, gaat hij voor Feyenoord ook meer waarde krijgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *