Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Matthijs de Ligt geeft fiat voor transfer naar Bayern Munchen’

De Duitse grootmacht Bayern Munchen wil deze zomer toeslaan voor Matthijs de Ligt. En de sterke mandekker zou dat zelf ook wel zien zitten. Dit weten diverse buitenlandse bronnen te melden.

Bayern ziet in De Ligt een potentiële topverdediger, waar de Nederlander graag voor de Duitse topclub wil spelen. Hij had gehoopt bij Juventus al bij een Europese topploeg terecht te komen, maar op dit moment staat zijn huidige werkgever niet eens in de topvier van de Serie A. Ook Europees succes bleef uit in Turijn.

Chelsea, FC Barcelona en dus Bayern worden gezien als kanshebbers om De Ligt in te lijven. De Duitse topclub zou inmiddels als topkandidaat gelden. Bayern heeft goede hoop dat hij voor minder dan de 75 miljoen euro uit 2019 op te halen valt bij Juventus. De hoogte van de transfersom is van groot belang, aangezien de verdediger goed is voor een jaarsalaris van twaalf miljoen euro.

Op dit moment pakt Bayern nog niet door. Een definitieve ‘nee’ van Süle zou een transfer van De Ligt evenwel in een stroomversnelling brengen, zo luidt de verwachting van verschillende media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *