Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord schuift Sipke Hulshoff door naar eerste elftal

Sipke Hulshoff gaat vanaf komend seizoen Arne Slot assisteren bij het eerste elftal van Feyenoord. Hij is nu nog verantwoordelijk voor Onder 21, en heeft daarnaast een nieuw contract ondertekend bij ‘De Stadionclub’.

Het gonsde de afgelopen tijd van de geruchten rond Hulshoff, die naar verluidt kon tekenen bij de nodige Eredivisieclubs. VoetbalPrimeur wist eerder vandaag echter al te melden dat de Fries aanblijft bij Feyenoord en daarnaast ook promotie maakt. Hij zal Arne Slot gaan assisteren bij het eerste elftal en verlaat derhalve het Onder 21-team.

Hulshoff, die nu tot medio 2024 vastligt in De Kuip, is blij met de kans die hij krijgt. “Ik heb het bij Feyenoord enorm naar mijn zin en kijk dan ook uit naar mijn nieuwe rol als assistent-trainer bij het eerste elftal. Tot die tijd is er voor mij alles aan gelegen om het huidige seizoen zo goed als mogelijk af te sluiten met Feyenoord Onder 21.”

Ook technisch directeur Frank Arnesen spreekt zijn vreugde uit. “Sipke heeft veel kwaliteiten, waaronder als veldtrainer, waar een grote kracht van hem ligt. Dat laat hij hier bij Feyenoord dagelijks zien. Het is dan ook een prettig gegeven en goed voor de club dat hij voor langere tijd in Rotterdam blijft en in die hoedanigheid vanaf volgend seizoen fulltime bij het eerste elftal gaat assisteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *