Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ronald Koeman was respectloos naar mij toe’

Miralem Pjanic heeft uitgehaald naar zijn oude trainer Ronald Koeman. Hij vindt namelijk dat hij door de oefenmeester respectloos is behandeld. De Bosnische middenvelder kwam onder de Nederlander nauwelijks aan spelen toe bij FC Barcelona en vertrok daarom afgelopen zomer naar Besiktas.

Pjanic kwam medio 2020 naar Barcelona, net als Koeman. Een gelukkig huwelijk bleef echter uit. “Ik kon niet werken met Koeman, hij was respectloos naar mij toe”, zo stelt hij in La Gazzetta dello Sport. “Ik denk dat Laporta echt een geweldige beslissing heeft genomen door Xavi in dienst te nemen. Nu is de groep sterk en verenigd en weet iedereen wat hun taak is.”

Pjanic haalde al vaker uit naar Koeman, die volgens hem niet communiceerde. Daardoor werd hij genoodzaakt om een andere club te zoeken. Een terugkeer naar Juventus zat er niet in. “Er was een aantal keer contact met Juventus, maar uiteindelijk ging het om financiële redenen niet door. Het ging mij persoonlijk niet om het geld. Ik wil graag belangrijk zijn in een project en de Scudetto winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *