Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘De Graafschap wil voormalig back van United halen’

De Graafschap hoopt deze zomer toe te slaan voor Alexander Büttner. Hier maakt De Gelderlander melding van.

De 33-jarige linkervleugelverdediger beschikt bij RKC Waalwijk over een contract dat over enkele maanden afloopt. Met Peter Bijvelds, de nieuwe technisch manager van De Graafschap, heeft Büttner inmiddels een eerste gesprek gevoerd.

Büttner hoopte vorig seizoen al terug te keren naar zijn geboortestad, maar na een gesprek hoorde hij niks meer van De Graafschap. Daarop besloot hij aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk, waarvoor hij tot nu toe 23 officiële wedstrijden speelde. In het verleden kwam Büttner uit voor Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou, RSC Anderlecht, New England Revolution en Apollon Limassol. Met de Graafschap speelt Büttner volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, tenzij de Superboeren via de play-offs nog weten te promoveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *