Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Manchester United geeft akkoord voor komst Antony’

Volgens het Britse medium The Sun moet Antony de eerste aankoop gaan worden van Manchester United deze zomer. De club zou hiervoor groen licht hebben gegeven.

Zijn oefenmeester Erik ten Hag verruilt Ajax deze zomer voor Manchester United. Officieel is zijn komst nog niet, maar volgens verschillende bronnen ligt er inmiddels een persoonlijk akkoord tussen de Engelse topclub en de oefenmeester. Naar verwachting vormen ook de onderhandelingen met Ajax geen obstakel voor United.

Het lijkt inmiddels niet meer de vraag óf Ten Hag de United-job krijgt, maar wanneer de witte rook daar is. Het is veelzeggend dat de oefenmeester achter de schermen al druk bezig zou zijn om de selectie van de Engelse topclub te hervormen. Zo is al uitvoerig overleg geweest over het aan- en verkoopbeleid in de zomer.

De Britse tabloidkrant weet dat Ten Hag groen licht heeft gekregen om Antony mee te nemen. Naar verwachting gaat Ajax voor ongeveer zestig miljoen euro akkoord met dit cadeautje voor de oefenmeester. Ook de naam van Jurriën Timber circuleert nadrukkelijk op Old Trafford.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *