Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ronaldo niet in actie tegen Liverpool: ‘Familie boven alles’

Cristiano Ronaldo zal vanavond niet in actie komen voor Manchester United in de topper tegen Liverpool. Gisteren werd bekend dat Ronaldo en zijn vrouw Georgina Rodríguez een van hun twee verwachte kindjes zijn verloren

Manchester United meldt de afwezigheid van de 37-jarige sterspeler via de eigen kanalen. “Familie is belangrijker dan alles”, schrijft de club in een verklaring. “Ronaldo steunt momenteel zijn geliefden. Hij zal door het verschrikkelijke nieuws over de dood van zijn baby dan ook de wedstrijd tegen Liverpool missen.” United en Liverpool nemen het dinsdagavond op Anfield tegen elkaar op. United is nog volop in de race om de vierde plek, terwijl Liverpool de koppositie van Manchester City kan overnemen. De ploeg van Josep Guardiola heeft dan nog wel een wedstrijd tegoed.

Maandag werd duidelijk dat Ronaldo en zijn partner Georgina Rodríguez hun pasgeboren zoon zijn verloren. Het stel was in verwachting van een twee-eiige tweeling. Het meisje is gezond ter wereld gekomen. “Alleen de geboorte van onze andere baby, een meisje, geeft ons de kracht om dit moment door te komen met hoop en blijdschap. Wij willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor alle geboden zorg en ondersteuning. We zijn er kapot van en vragen om privacy in deze zeer moeilijke tijd. Onze jongen, jij bent onze engel. We zullen voor altijd van je houden”, zo schreef Ronaldo op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *