Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Maurice Steijn per direct naar Sparta’

Maurice Steijn gaat per direct naar Sparta nu Henk Fraser is vertrokken. Dit weet RTV Rijnmond te melden.

De Telegraaf meldde zondag het opstappen van Fraser: “Sparta verkeert in groot degradatiegevaar en heeft een slecht weekeinde achter de rug. De Rotterdammers verloren zelf bij FC Twente, terwijl de concurrenten Willem II, PEC Zwolle en Fortuna Sittard wonnen. De directe aanleiding voor het opstappen van Fraser, is dat Sparta per direct afscheid wilde nemen van assistent-trainer Aleksandar Rankovic om een impuls te geven aan de trainersstaf. Fraser kon hier niet mee instemmen en besloot daarop zijn eigen positie neer te leggen.”

Steijn kwam eerder al tot een overeenkomst met Sparta voor het nieuwe seizoen, maar begint nu per direct bij de Rotterdammers. Afgelopen zomer vertrok Steijn bij NAC Breda na een reeks tegenvallende resultaten. De oefenmeester moet Sparta zien te behouden voor de Eredivisie, maar wacht daarin nog een pittige opgave. In de uitwedstrijden tegen FC Groningen en Heracles en thuiswedstrijden tegen AZ en PEC Zwolle moeten nog de nodige punten worden gehaald om rechtstreekse handhaving veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *