Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Roger Schmidt aast op voormalig Ajax-winger David Neres’

Roger Schmidt die volgend seizoen aan het roer staat bij Benfica zou de Braziliaanse aanvaller David Neres willen contracteren. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano maakt melding van het nieuws dat Benfica in gesprek is met de voormalig Ajax-aanvaller.

De vleugelspeler vertrok in januari nog uit Amsterdam voor een avontuur in Oekraïne. Door de ontstane oorlog tussen Oekraïne en Rusland liep het verblijf bij Shakhtar Donetsk uit op één grote teleurstelling. De competitie in Oekraïne ligt momenteel stil en Benfica wil nu van die situatie profiteren door Neres naar Portugal te halen.

Naast de komst van Neres moet de huidig PSV-trainer wel vrezen voor een vertrek van spits Nuñez. De aanvaller presteert dit seizoen uitstekend en heeft zich in de kijker gespeeld van meerdere topclubs. Onder meer Manchester United zou in de zomer een poging willen wagen om de spits naar Old Trafford te halen. Nuñez zal echter niet voor een peulenschil op te halen zijn, volgens Romano moet de Uruguayaan minimaal 75 miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *