Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Vandaag Inside na de zomer weer op televisie’

VI Vandaag is sinds vorige week van de buis gehaald. De anekdote die Johan Derksen deelde over den beruchte kaars betekende het einde van het programma. Toch zijn er nog veel fans die hopen op een doorstart.

Dagblad010 schrijft: “Er is zeker nog geen definitief einde gekomen aan het cafépraatprogramma Vandaag Inside van Talpa. Bronnen binnen dit tv-bedrijf van John de Mol zeggen dat er slechts wordt aangestuurd op een lange stille zomer. Voorwaarde voor een rentree is wel dat het Openbaar Ministerie geen grond vindt om Derksen aan te klagen vanwege seksueel overschrijdend gedrag tijdens een stapavond met een collega-voetballer van Veendam naar schatting vijftig jaar terug.”

Mocht de talkshow terugkeren op televisie, dan gaat er wel één en ander veranderen. Het medium vervolgt: “De redactie van Veronica Inside zou verder met ingang van het nieuwe seizoen niet meer onder verantwoordelijkheid vallen van Talpa-directeur Paul Römer, met wie Derksen en Van der Gijp trouwens al vóór ‘de kaarsrel’ niet meer door één deur konden.”

Daar voegt het medium aan toe: “Bekend is dat Derksen tijdens vergaderingen onophoudelijk de draak stak met Römer en ook niet schroomde om hem in de wandelgangen ‘een lul’ te vinden. Derksen zou alleen nog maar samen willen werken met John de Mol, de eigenaar van Talpa.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *