Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax aast op 21-jarige vleugelflitser Paulinho’

Ajax heeft een nieuwe vleugelaanvaller in het vizier. Het gaat om de 21-jarige Paulinho die speelt voor Bayer Leverkusen. Hij heeft nog maar een 1-jarig contract en zou een goedkoop alternatief voor Steven Bergwijn kunnen zijn.

Bergwijn werd vooralsnog telkens gelinkt aan de rechtsbuitenpositie, maar Sanders stelt dat de positie van linksbuiten de voorkeur geniet. Hij sluit niet uit dat de Amsterdammers er deze zomer voor kiezen om Dusan Tadic toch weer centraal op te stellen en Sébastien Haller verkopen aan een buitenlandse club.

Paulinho speelt al sinds 2018 voor Bayer Leverkusen. In Duitsland loopt zijn verbintenis medio 2023 af, waardoor de Bundesliga-club misschien wel genoodzaakt is om hem te verkopen. Dit seizoen maakte de Braziliaan vier doelpunten in de Duitse competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *