Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Sporting Portugal wil Jeremiah St. Juste contracteren’

Jeremiah St. Juste kan deze zomer een mooie transfer maken. Volgens het medium BILD aast Sporting Portugal namelijk op zijn handtekening. Momenteel speelt de mandekker voor het Duitse FSV Mainz.

Het Duitse medium stelt dat Sporting en Mainz zelfs al vergevorderde onderhandelingen voeren. Het contract van de 25-jarige St. Juste loopt medio 2023 af, waardoor de Bundesliga-club deze zomer nog kan cashen. Mainz rekent niet meer op een contractverlenging.

St. Juste werd de afgelopen jaren al meermaals gelinkt aan andere clubs. Zo werd Borussia Dortmund genoemd, maar rond die belangstelling is het al geruime tijd stil. Toch lonkt een transfer nu Sporting en andere clubs in de race zijn voor de oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord.

Naar verluidt kan St. Juste nog een miljoen of tien verdienen voor Mainz. Dat zou een prachtige fooi zijn voor de Duitse club, waar hij dit seizoen door een schouderblessure maar acht wedstrijden speelde in de Bundesliga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *