Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

De vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en Marseille

Vanavond krijgt Feyenoord de kans om zich te plaatsen voor de finale van de Conference League. Tegen Olympique Marseille verdedigen ze een 3-2 voorsprong die ze vorige week afdwongen in De Kuip. De Rotterdammers zullen vanavond op oorlogssterkte aantreden.

Alleen Jens Toornstra is nog niet fit genoeg om te spelen, maar coach Arne Slot hoeft geen wijzigingen door te voeren, verwacht het Algemeen Dagblad. Het team dat vorige week met 3-2 won van de Fransen moet ook in het Stade Vélodrome het verschil maken. Dat betekent dat Cyriel Dessers opnieuw in de punt van de aanval staat. De Belgische spits wordt geflankeerd door Luis Sinisterra en Reiss Nelson, waardoor Bryan Linssen op de bank plaatsneemt.

Ook in Frankrijk is veel aandacht voor de clash tussen Marseille en Feyenoord. Arek Milik, Mattéo Guendouzi en Steve Mandanda prijken op de voorpagina van L’Équipe, dat kopt met ‘grote hitte’, doelend op de vaak kokende atmosfeer in het Vélodrome.

Feyenoord staat op de drempel van zijn eerste Europese finale sinds 2002. De aftrap in Zuid-Frankrijk is om 21.00 uur.

De vermoedelijke opstellingen
Marseille: Mandanda; Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres; Guendouzi, Payet, Kamara; Ünder, Bakambu, Gerson

Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *