Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord pakt drie miljoen euro door finale te bereiken

Feyenoord wist zich gisteren ten koste van Marseille te plaatsen voor de finale van de Conference League en dat levert de club in één keer drie miljoen euro op.

Het toernooi mag dan minder opleveren dan de Europa League en de Champions League, maar Feyenoord heeft ondertussen al een flink bedrag bij elkaar gespeeld. Tot nu toe verzamelden de Rotterdammers al dik 13,5 miljoen euro gedurende het toernooi. Als Feyenoord het toernooi ook nog eens weet te winnen, dan kan het nog eens rekenen op vijf miljoen extra. Al met al kan Feyenoord, als het de recettes ook nog eens mee rekent minimaal twintig miljoen euro verdienen aan de Conference League.

Feyenoord moet het in de finale van de Conference League opnemen tegen AS Roma. De Rotterdammers waren zelf over twee duels te sterk voor Olympique Marseille, terwijl de Italianen over twee wedstrijden Leicester City de baas waren. AS Roma won donderdagavond met 1-0 in Rome en dat bleek voldoende na het 1-1 gelijke spel in Engeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *