Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Owen Wijndal wil deze zomer dolgraag naar Ajax’

Owen Wijndal zou AZ deze zomer graag willen verruilen voor een avontuur bij Ajax. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. Na de topper tussen AZ en Ajax van afgelopen weekend flirtte hij al met een mogelijke overstap.

Op Instagram deelden Jurriën Timber en Wijndal een foto van tijdens het duel. Brian Brobbey reageerde ‘soon’ op het plaatje, doelend op een eventuele overstap. De Ajacied kreeg ‘jij ja’ als respons van Wijndal, waarop Brobbey hard lachte. Driessen wordt in een video-item van De Telegraaf gevraagd naar de situatie. Volgens de chef voetbal van de ochtendkrant houdt Ajax de back nauwlettend in de gaten.

“Het zou mij niet verbazen. Ajax is op zoek naar een linksback”, aldus de journalist. “Of het Wijndal wordt… Wijndal wil zelf heel graag naar Ajax. Ajax twijfelt nog een beetje, maar dat heeft ook te maken met de transfersom. Het zou wel eens rond kunnen komen.” De Oranje-international verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2024, waardoor Ajax in de buidel zal moeten tasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *