Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax serieus bezig met komst van Owen Wijndal’

Ajax wil deze zomer Owen Wijndal naar Amsterdam halen. Ze zouden volgens het Algemeen Dagblad serieus bezig zijn met hem. Het medium meldt dat AZ liever geen zaken doet met Ajax, maar dat aan een transfer van Wijndal naar Amsterdam haast niet te ontkomen valt.

“AZ kan echter geen kant op als Ajax bereid blijkt de ontsnappingsclausule te activeren.” Wel zal Ajax flink in de buidel moeten tasten voor de linksback en dat zal ook gelden voor de komst van Steven Bergwijn.

De buitenspeler van Tottenham Hotspur geldt nog altijd als topprioriteit voor de Amsterdammers. Ajax waagde in de afgelopen winterstop ook al een poging om Bergwijn te halen, maar kreeg toen nul op het rekest. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ajax komende zomer opnieuw een poging gaat wagen voor de Oranje-international. Ook hoopt Ajax Brian Brobbey definitief over te kunnen nemen van RB Leipzig. De spits wordt nu nog gehuurd van de Bundesliga-club, maar de aanvaller wil zelf ook graag terugkeren bij Ajax. Beide partijen zijn inmiddels in gesprek over een mogelijke overgang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *