Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marcos Senesi na de zomer speler van AS Roma’

Het zou goed kunnen dat Feyenoord-mandekker Marcos Senesi na de zomer voor AS Roma speelt. Dit weet het medium Calciomercato te melden. Nogal pikant te noemen omdat op 25 mei elkaar treffen in de finale van de Conference League.

José Mourinho hoopt het seizoen alsnog in stijl af te sluiten, maar weet dat hij voor volgend seizoen nieuw elan nodig heeft. De Portugees wil zijn selectie op meerdere posities versterken en dat geldt onder meer voor de verdediging. Daarbij is Senesi al enige tijd een serieuze optie.

Senesi liet aan ESPN weten dat een contractverlenging niet onrealistisch is: “De club moet dat dan met mijn manager bespreken en met hem tot een akkoord komen, zodat alles goed geregeld wordt. Mijn contract loopt pas over een jaar af en het kan nog een jaar verlengd worden. Dus dat hangt van de club af.”

De kans is echter groot dat Senesi deze zomer afzwaait in De Kuip. Feyenoord wil deze zomer één of twee grote uitgaande transferdeals sluiten, waarbij de Argentijnse verdediger een serieuze optie is. Naar verluidt moet hij deze zomer zo’n vijftien miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *