Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot past één belangrijke wissel toe vanavond

Vanavond speelt Feyenoord in de finale van de Conference League tegen AS Roma. En een klein succesje is al geboekt voor de Rotterdammers. Het ziet er namelijk naar uit dat Justin Bijlow terugkeert in de basis van de Rotterdammers. Dit gaat ten koste van Ofer Marciano.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Arne Slot kiest verder niet voor wijzigingen in zijn vaste basisploeg. Dat betekent dat Jens Toornstra ‘gewoon’ op de bank zit, ondanks dat hij dinsdagmiddag wel aanwezig was bij het persmoment. Vaak staat de speler die de pers te woord staat in de basis, maar daar hoeft de middenvelder niet op te rekenen. Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til krijgen de voorkeur.

Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Reiss Nelson moeten voorin het verschil maken. Dat doet het trio tegen een vijfmansverdediging, waar Rick Karsdorp naar alle verwachtingen een basisplaats krijgt als wingback. De oud-Feyenoorder was een vraagteken voor de finale, maar is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Dat geldt niet voor Leonardo Spinazzola en Henrikh Mkhitaryan. Het duo kan invallen, maar volgens trainer José Mourinho komt een basisplaats te vroeg.

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Rui Patrício; Karsdorp, Mancini, Smalling, Ibañez, Zalewski; Oliveira, Pellegrini, Cristante; Zaniolo, Abraham

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *