Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Anderlecht wil Joshua Zirkzee definitief overnemen’

Anderlecht wil een poging wagen om Joshua Zirkzee definitief over te gaan nemen van Bayern Munchen. Dit weet het Belgische medium Het Nieuwsblad te melden. Ook Ajax en PSV azen op zijn handtekening.

De aanvaller heeft bij Bayern nog een contract voor een jaar, maar een contractverlenging wordt niet uitgesloten. Is dat het geval, dan wil de Belgische topclub de spits nog voor een extra jaar huren. Toch wil Anderlecht ook kijken of het Zirkzee ook kan kopen, gezien de aanvaller in de toekomst veel geld kan opleveren.

De aanvaller kende een productief seizoen met achttien doelpunten en dertien assists en kan door zijn goede prestaties op meer belangstelling rekenen. Hoewel Anderlecht niet veel geld te besteden heeft wil het wel een financieel risico overwegen om de spits aan te trekken. Wel is het een voorwaarde dat de transfersom niet boven de tien miljoen euro uitkomt. Zirkzee zou echter ook op de radar staan bij Ajax en PSV, die beiden op zoek zijn naar een nieuwe spits. Al lijken Brian Brobbey bij Ajax en Luuk de Jong bij PSV de eerste keuze te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *