Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil Jasper Cillessen terughalen naar Amsterdam’

Ajax wil deze zomer toeslaan voor Jasper Cillessen. Dit weet de Spaanse journalist Julio Insa te melden via zijn Twitteraccount. Hij zegt dat Ajax en nog een andere club hem een officieel voorstel hebben gedaan.

De Amsterdammers zoeken naar een opvolger van André Onana, die naar Inter Milan gaat, terwijl Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg al in de herfst van hun carrière zitten en Jay Gorter nog te jong en licht bevonden is. Przemyslaw Tyton vertrok reeds naar FC Twente, Calvin Raatsie naar FC Utrecht.

Ondertussen voelt PSV meer voor Hendrik van Crombrugge (Anderlecht), Hugo Souza (Flamengo) of Etienne Green (Saint-Etienne) als opvolger van Yvon Mvogo/Joël Drommel, zo klinken de laatste geluiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *