Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Utrecht versterkt zich met aanvaller van Feyenoord

FC Utrecht neemt een aanvaller over van Feyenoord. Het gaat om Gio-Renys Felicia. Hij zal gaan aansluiten bij de beloftenploeg van de club uit de Domstad.

De achttienjarige Felicia, flankspeler van beroep, tekent tot medio 2025 bij Utrecht. Laatstgenoemde schrijft over hem op de clubwebsite: “Felicia begint met voetballen bij ZVV Pelikaan en trekt in de zomer van 2013 het shirt van Feyenoord aan. Bij de Rotterdammers doorloopt de aanvaller vervolgens de volledige jeugdopleiding. Hij speelt bovendien jeugdinterlands voor Oranje Onder 15 en Curaçao Onder 20.”

En Felicia zelf reageert: “Ik heb de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt bij Feyenoord. FC Utrecht is een hele mooie club met een rijke clubhistorie, ik ben nu klaar voor een nieuwe stap.”

De snelle buitenspeler vervolgt: “Ik wil me heel erg graag laten zien in een competitie zoals de Keuken Kampioen Divisie. Ik hoop daarin belangrijk te kunnen zijn voor het team en op termijn ook de overstap naar het eerste elftal te kunnen maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *