Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax moet 30 miljoen euro aftikken voor Teun Koopmeiners’

Teun Koopmeiners speelt na de zomer waarschijnlijk niet voor Ajax. Zijn club Atalanta Bergamo wil namelijk dertig miljoen euro hebben van de Amsterdammers en dat lijkt iets te gortig te zijn. Hier maakt het Italiaanse medium Il Corriere dello Sport melding van.

Dat is meer dan het dubbele dan de Italianen voor hem neertelden, maar belangrijker: Ajax moet een recorddeal sluiten om Koopmeiners binnen te halen. Sébastien Haller is vooralsnog de nummer één met 22,5 miljoen euro.

De kans lijkt klein dat Ajax een recorddeal sluit voor een speler als Koopmeiners. Tegelijkertijd zullen de Amsterdammers ook weten dat de middenvelder voor zo’n veertien miljoen euro werd opgepikt bij AZ, waardoor een hoog prijskaartje niet onverwacht zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *