Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Inter Milan gaat Jerdy Schouten halen’

Inter Milan wil deze zomer toeslaan voor Jerdy Schouten. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport te melden. De controlerende middenvelder heeft dit seizoen zijn visitekaartje afgegeven bij Bologna en dat is ook de topteams opgevallen.

Inter gaat volgende week in gesprek met de zaakwaarnemer van Schouten, weet de roze sportkrant. Bologna ziet de Nederlander het liefst blijven, maar weet dat dit een lastig verhaal wordt. Geïnteresseerde clubs zouden ongeveer vijftien miljoen euro op tafel moeten leggen om zijn nog twee jaar doorlopende contract af te kopen. De nummer dertien van de Serie A betaalde in 2019 zo’n twee miljoen aan Excelsior.

Bij Inter kan Schouten de stand-in worden van de Kroatische international Marcelo Brozovic. I Nerazzurri kunnen versterking op het middenveld bovendien wel gebruiken, aangezien Matías Vecino, Arturo Vidal en Roberto Gagliardini lijken te vertrekken. Trainer Simone Inzaghi is voorstander van de komst van de oud-speler van ADO Den Haag, Telstar en Excelsior. Mogelijk biedt Inter enkele spelers in ruil om de prijs te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *