Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV betaalt acht miljoen euro voor Joelson Fernandes’

PSV zou een bod van acht miljoen euro op tafel hebben gelegd bij het Portugese Sporting Portugal voor Joelson Fernandes. Hier maakt het medium O Jogo melding van.

De Eindhovenaren zouden de onderhandelingen met Sporting al hebben opgestart en een openingsbod van vijf miljoen euro hebben gedaan. De Eindhovenaren zouden overwegen om daar nog twee tot drie miljoen euro bovenop te gooien. Met maximaal acht miljoen euro duikt de club nog steeds onder het bedrag dat is afgesproken met FC Basel, maar de Zwitsers lijken niet door te pakken.

FC Basel huurde Fernandes vorig jaar zomer voor twee seizoenen van Sporting. In zijn eerste seizoen noteerde hij 21 officiële wedstrijden voor de Zwitsers, maar hij zou daar niet gelukkig zijn. Hij hoopt Basel deze zomer te verlaten en volgens O Jogo hoopt hij nu op de steun van een andere club. Om die reden lijkt PSV een geschenk uit de hemel voor de negentienjarige linksbuiten.

PSV heeft Fernandes al jarenlang op het oog, net als clubs uit Engeland en Duitsland. Naar verluidt ziet hij een overstap naar Eindhoven wel zitten. Het is nu de vraag of PSV voor zeven tot acht miljoen euro in staat is om Sporting te overtuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *