Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Daramy wil niets weten verhuurperiode’

Mohamed Daramy wil na de zomer vol voor zijn kans gaan bij Ajax. De Deense aanvaller wil dan ook niets weten van een tijdelijk vertrek uit Amsterdam. Daramy komt in Amsterdam amper aan spelen toe.

De vleugelspeler laat tegenover Bold weten dat hij meer had verwacht van zijn eerste jaar bij Ajax. “Ik wist heel goed wat ik van plan was, want er is op alle posities zware concurrentie. Natuurlijk had ik graag wat meer gespeeld, zo is het, maar ik hou nog steeds van Ajax. Het was mijn eerste jaar, dus ik doe het rustig aan.”

Daramy wil zich dan ook laten zien in het voorseizoen in de hoop dat hij toch een basisplaats kan afdwingen. “Ik hoop dat ik een goede voorbereiding draai en indruk hier kan maken, zodat ik wat meer speeltijd kan krijgen. Dat is mijn duidelijke doel.” Een tijdelijk verhuur aan FC Kopenhagen ziet de vleugelaanvaller dan ook niet zitten. “In de toekomst zal ik daar waarschijnlijk weer terugkomen, want ik hoop dat ze me ooit terughalen. Alleen ben ik daar op dit moment niet mee bezig.” Een seizoen weer op de bank zitten ziet Daramy ook niet zitten en dus wacht de aanvaller het jaar van de waarheid. “Ik wil bij Ajax niet opgeven. Ik heb focus mijzelf erop om sterker terug te komen, dus mijn hoofd is nog steeds bij Ajax en ik ben nog steeds blij om daar te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *