Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord keihard in onderhandelingen Tyrell Malacia’

Feyenoord is niet van plan om Tyrell Malacia voor een fooi te laten vertrekken deze zomer. De Rotterdammers stellen zich dan ook keihard op in de onderhandelingen met clubs over hem. Lyon zou hem naar Frankrijk willen halen maar De Stadionclub zou deze overgang zelfs overwegen te blokkeren. Hier maakt het medium Le Progrés melding van.

Het Franse medium heeft vernomen dat Malacia zijn zinnen heeft gezet op een nieuw avontuur. De Rotterdammer doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft ook in de A-selectie grote stappen gezet. Om die reden wil hij deze zomer zijn geluk beproeven in een buitenlandse competitie.

Lyon is serieus geïnteresseerd in de linksback. Trainer Peter Bosz is gecharmeerd van Malacia, die volgens de genoemde bron zelf al in hoofdlijnen akkoord is met de Ligue 1-club. Zijn vertrekwens zou de afgelopen periode reeds zijn medegedeeld aan Feyenoord.

In De Kuip is men echter niet van plan om zomaar mee te werken. Naar verluidt wil de Eredivisie-topclub ruim tien miljoen euro verdienen aan Malacia (22). De goede ontwikkeling van team en speler zouden zijn waarde hebben opgekrikt, zo bepleit men in De Kuip. Men overweegt zelfs een definitieve ‘nee’ te verkopen indien Lyon niet met een hoger bod op de proppen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *