Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Transfer Antony en Timber naar United voorlopig ver weg’

Het zou goed kunnen dat Antony en Jurrien Timber na de zomer nog voor Ajax spelen. Volgens clubwatcher Mike Verweij is een transfer naar de Engelse club Manchester United voorlopig nog ver weg.

Vooral Timber lijkt bij Ajax te blijven, stelt Verweij. In de voetbalpodcast van De Telegraaf legt de journalist uit: “Er komen wel biedingen op bepaalde spelers binnen, maar die zijn nog niet van een dusdanig niveau dat die serieus worden genomen. Timber gaat tijdens zijn vakantie zijn toekomst bepalen en het neigt er steeds meer naar dat hij het voor zichzelf verstandiger vindt om bij Ajax te blijven.

De kans is nog steeds redelijk groot dat hij bij Ajax blijft.” De kans op een vertrek van Antony is wat groter. Verweij: “United zal zich normaal gesproken voor Antony melden. Ze waren ook met Darwin (Núñez, red.) bezig. Ten Hag kent Antony, vindt het een geweldige speler, maar ik denk dat het prijskaartje om de nek van Antony behoorlijk hoog is. Het transferbudget van United valt me tegen als het klopt wat ik las en dan neem je daar wel een enorme hap uit met Antony. Ik weet niet of dat de bedoeling is.”

Timber moet naar verluidt zo’n vijftig miljoen euro opbrengen. Het prijskaartje van Antony is op zo’n zestig miljoen euro ingeschat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *