Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Club Brugge gaat voor twee top versterkingen’

Club Brugge wil nog gaan uitpakken op de transfermarkt. Eerder haalde ze al Bjorn Meijer en Ferran Jutgla binnen maar als prioriteit moet er een nieuwe middenvelder worden gehaald. Hier maakt het medium La Dernière Heure melding van.

Namen als Nicolas Raskin, Casper Nielsen en Vinicius Souza staan daarvoor op de verlanglijst, maar hun dossiers zijn behoorlijk gecompliceerd. Er worden dus ongetwijfeld nog andere pistes gevolgd.

Er mag dus sowieso nog een middenvelder verwacht worden die het potentieel heeft om een sterkhouder te worden. Daarnaast zou men ook een extra flankspeler overwegen. Andreas Skov Olsen en Tajon Buchanan voldoen weliswaar aan de vereisten, maar zijn staan voor een bijzonder druk seizoen gezien hun verwachte WK-deelnames. Een extra alternatief voor de Deen en Canadees is dus geen overbodige luxe. Ook elders op het veld zal Club geen opportuniteiten laten liggen, maar veel hangt af van wat er aan uitgaande zijde gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *