Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Anderlecht betaalt miljoenen voor Nigeriaanse aanvaller’

Anderlecht is dichtbij de komst van de Nigeriaanse aanvaller Abdulrazak Ishaq. Volgens het medium Het Laatste Nieuws betalen de Brusselaars drie miljoen euro voor hem.

Hij zou volgens zijn entourage een contract van vier seizoenen ondertekenen bij Anderlecht. Paars-wit betaalt aldus iets meer dan drie miljoen euro en Norrköping heeft ook 30 procent op de doorverkoopwaarde bedongen.

Ishaq is een vleugelspeler en zou de vervanger van Amir Murillo moeten worden. De Panamese rechtsback zal Anderlecht komende zomer waarschijnlijk verlaten. Ook de 18-jarige Ecuadoraan Nilson Angulo is nog op komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *