Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Nieuw contract lonkt voor Maarten Stekelenburg

De kans is groot dat doelman Maarten Stekelenburg ook na de zomer nog voor Ajax speelt. De Amsterdammers willen namelijk zijn contract verlengen.

Stekelenburg maakte twee jaar geleden zijn comeback bij Ajax. De routinier fungeerde aanvankelijk als stand-in voor André Onana, maar schoof door in de pikorde na de dopingschorsing van zijn concurrent. Een jaar geleden won hij de concurrentiestrijd van Remko Pasveer, ware het niet dat hij door een heupoperatie een groot deel van het seizoen buitenspel stond.

Voetbal International bericht: “Inmiddels is Stekelenburg weer fit en klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan met Remko Pasveer (38) en Jay Gorter (22). Onana is inmiddels vertrokken uit Amsterdam. Stekelenburg heeft nu nog een aflopend contract bij Ajax, maar gaat vrijwel zeker voor één jaar bijtekenen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *