Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Besiktas schotelt Luuk de Jong een megasalaris voor’

In de strijd om Luuk de Jong heeft PSV concurrentie gekregen van het Turkse Besiktas. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Ze zouden bereid zijn om ver voor hem te gaan en willen hem dan ook een miljoenensalaris geven.

Besiktas is een van de vele buitenlandse clubs die hoopt op de handtekening van De Jong, klinkt het. De kans van slagen is naar verluidt klein, aangezien de spits zelf graag terugkeert bij PSV. Het enige struikelblok is een akkoord tussen de Eindhovenaren en Sevilla, de broodheer van De Jong. De onderhandelingen tussen beide partijen worden als ‘niet zo eenvoudig’ omschreven. Sevilla zou zes miljoen euro van PSV verlangen. In Eindhoven kan de Nederlander grootverdiener in de selectie worden.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij draaide er eerder deze week niet omheen dat hij De Jong graag aan zijn selectie toevoegt. Besiktas is van plan daar een stokje voor de steken, maar wedt niet op één paard. Zo is ook de naam van Wout Weghorst gevallen bij de zestienvoudig Turks kampioen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *