Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV wil Xavi Simons naar Eindhoven halen’

PSV heeft interesse in Xavi Simons. Ze overwegen dan ook om de middenvelder van Paris Saint-Germain naar Eindhoven te halen deze zomer. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Drie jaar geleden verruilde Simons FC Barcelona voor PSG. De laatste maanden kwam hij steeds meer aan spelen toe onder Mauricio Pochettino, maar een vaste basisplaats is door de moordende concurrentie bij de Franse landskampioen nog altijd ver weg.

Uiteindelijk stokte de teller van Simons op elf wedstrijden tot dusver, waarvan negen in het meest recente seizoen. Hij kan tevens uit de voeten in de voorhoede. Zijn contract bij PSG loopt deze zomer af. De Fransen willen wel met hem door, maar mogelijk brengt PSV hem op andere gedachtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *