Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Oranje-aanvaller staat voor transfer naar West Ham United’

Arnaut Danjuma Groeneveld kan het Spaanse Villarreal al na een seizoen verlaten. Hij kan en contract tekenen bij in de Premier League bij West Ham United. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De interesse van West Ham sluimerde eerder deze week al door, maar Romano weet dat er al vergevorderde gesprekken zijn tussen beide clubs. The Hammers kunnen Danjuma voor naar verluidt iets minder dan 45 miljoen euro overnemen van Villarreal. West Ham is deze zomer bijzonder ambitieus. Zo maakt de club werk van Jesse Lingard en Armando Broja (Chelsea) en Alphonse Areola (Paris Saint-Germain) naar Londen komen.

Danjuma wordt gezien als ‘statement signing’ voor de huidige ontwikkelingen bij West Ham. Het is nog onduidelijk hoe de aanvaller zelf tegenover een overgang naar Engeland staat. Hij heeft zich het voorbije seizoen laten zien in de Champions League, terwijl West Ham komend seizoen uitkomt in de Conference League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *