Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Richarlison verkast naar Spurs, Bergwijn gelinkt aan ruildeal’

Richarlison zal deze zomer overstappen van Everton naar Tottenham Hotspur. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. En dit heeft mogelijk gevolgen voor de situatie van Steven Bergwijn. Hij wordt gelinkt aan een ruildeal met de Braziliaanse aanvaller.

Romano meldt dat Richarlison en Spurs er onderling al uit zijn. Het wachten is op een overeenkomst met Everton, klinkt het. Naar verwachting zullen Spurs en The Toffees nog onderhandelen over de transfersom van de aanvaller, die nog over een contract tot de zomer van 2024 beschikt op Goodison Park. Richarlison gaat in Noord-Londen zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten.

De overstap van Richarlison zal in Amsterdam met argusogen bekeken worden. Eerder deze week werd bekend dat Everton in de markt is voor Bergwijn en dat de club concreet is. De club uit Liverpool kan het vertrek van Richarlison direct opvangen met de komst van de Oranje-international. Daarbij kan Everton Bergwijn meer salaris bieden dan Ajax. Het wordt niet duidelijk of Bergwijn mogelijk betrokken wordt in de Richarlison-deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *