Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: FC Utrecht contracteert Bas Dost

FC Utrecht heeft zich versterkt met Bas Dost. De -jarige spits komt transfervrij over van het Belgische Club Brugge en tekent een contract voor één seizoen in de Domstad. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

Technisch directeur Jordy Zuidam is blij de bekende naam toe te voegen aan de selectie. “Het is geweldig om Bas te mogen verwelkomen in Utrecht. Bas is een winnaar, ontzettend gedreven, neemt een enorme bak aan ervaring met zich mee en heeft door de jaren heen laten zien dat hij overal en altijd tot scoren komt”, zegt Zuidam op de clubwebsite.

“De afgelopen tien jaar heeft Bas zich in het buitenland laten gelden en nu wil hij FC Utrecht helpen met het verwezenlijken van onze ambities. Wij zijn er buitengewoon blij mee en trots op dat we Bas aan onze selectie mogen toevoegen”, besluit Zuidam. Dost vertrok in 2012 van SC Heerenveen en ging naar VfL Wolfsburg. Na avonturen bij Sporting Portugal, Eintracht Frankfurt en Club Brugge is de 33-jarige spits weer in de Eredivisie te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *