Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Oude club Messi woest na Frankfurt-transfer van Götze

Het Argentijnse Newell’s Old Boys is niet blij met Europa League-winnaar Eintracht Franfurt. Die club meldde zich namelijk voor middenvelder Nicolas Castro maar toen bekend werd dat Mario Gotze overkwam van PSV hoorde ze niets meer.

Anderhalve week geleden besloot Newell’s Old Boyd het bod van vier miljoen te accepteren. “Daarna stuurden we een e-mail naar Eintracht Frankfurt om documenten uit te wisselen en te vragen wanneer ze Nico in Duitsland wilden hebben”, licht voorzitter Ignacio Astore toe aan de krant La Capital.

“We hebben nog steeds geen antwoord ontvangen, maar de deal kan nog tot 1 juli worden gesloten”, aldus de preses. Vermoedelijk komt het daar niet meer van aangezien drie dagen nadat het bod werd geaccepteerd door Newell’s, Götze doodleuk werd gepresenteerd. Eintracht maakte vier miljoen euro over aan PSV en heeft zo de Argentijnse middenvelder waarschijnlijk niet meer nodig.

Newell’s laat het er niet bij zitten als Eintracht inderdaad afstand doet van de transfer. Dan stappen ze vermoedelijk naar de rechter om schade te verhalen, die de Bundesliga-club aanrichtte. De Argentijnse club liet Castro twee duels buiten de selectie door de op handen staande transfer en daarnaast werden er twee boden van andere clubs geweigerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *