Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Niet doortastend Ajax dreigt toptransfer te verpesten’

Ajax is al een tijdje akkoord met Owen Wijndal over een vijfjarige verbintenis maar de onderhandelingen met zijn werkgever AZ verlopen een stuk minder vlot.

Omdat er nog altijd geen akkoord met de Alkmaarders is bereikt, vliegt Wijndal vandaag ‘gewoon’ mee naar Griekenland voor een oefenduel met Olympiakos. Dat meldt De Telegraaf zojuist. Ajax heeft al laten weten dat het de ontsnappingsclausule in het contract van Wijndal – ter waarde van tien miljoen euro – wil gaan lichten.

Door getreuzel met het papierwerk is Wijndal nu echter verplicht om mee te vliegen naar Griekenland, vanuit het trainingskamp in het Gelderse Epe. “Waardoor Ajax een (klein) risico loopt dat hij zich geblesseerd bij de medische keuring meldt”, schrijft de krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *